Ägande ger full kontroll

Om du vill ha en bil och vet att du kommer att använda den mycket så är köp förmodligen den bästa lösningen för dig. Du får full kontroll över din bil: Du kan köra så mycket du vill. Du kan planera in dina kostnader. Och du väljer själv när du ska ersätta din bil med en annan lösning. Att köpa en bil innebär en investering, men det ger troligtvis också den lägsta bilkostnaden i långa loppet.

Välj bilmärke och se dina finansieringsalternativ

Leasa istället?

Prioriterar du att få en jämn månadskostnad och att alltid kunna köra en nyare bil? Då kan privatleasing vara ett bättre och bekvämare alternativ för dig. Läs mer om det här.

Bil via jobbet?

Tillhör du dem som har möjlighet att få tillgång till bil via jobbet? Som förmånsbil eller personalbil? Läs mer om dina möjligheter hos carpaymove.se.

VFB Stories

Vill du veta mer om bilfinansinering?

  • Hur fungerar privatleasing?

    Många är vana vid att man lånar pengar för att köpa sin bil, antingen via ett bil- eller banklån. Men idag så är intresset för privatleasing stort och det har också skrivits mycket om det i media. Hur fungerar det när du leasar bilen och vad ska du tänka på?

  • En samlad bilekonomi gör skillnad för plånboken

    Genom att ha samlat billån, billeasing och försäkring tillsammans med sparkonto och Volvokortet på ett och samma ställe har Tomas fått en smidigare bilekonomi.

  • 3 smarta tips som sparar tid och förenklar din bilekonomi

    Upptäck våra smarta tjänster som gör ditt liv med bilen och ekonomin lite enklare.