PRIVAT | CARPAY

Anslut till en digital plånbok

Vår digitala plånbok växer! Nu kan du som har ett CarPaykort eller Volvokort med Visakoppling ansluta till Apple Pay, Google Pay eller Samsung Pay. Läs mer i vår artikel om fördelarna att betala med mobilen.

Byt till ett Volvokort Visa med chip

Om ditt Volvokort saknar chip idag behöver du byta till ett kort med Visakoppling. Det ger dig flera fördelar och ett säkrare kort. Byt enkelt i appen CarPay, med blankett eller hos din återförsäljare. Bytet gäller framför allt privatkunder, om du har ett företagskort berörs du inte av bytet.

Upptäck fler produkter som ger dig en smartare bilekonomi

  • Ansök om kort och CarPay idag

    Sveriges största bilägarkort är fyllt med förmåner som drivmedelsrabatt och bonus. Sa vi att årsavgiften är noll kronor?

  • Sparkontot med riktigt bra ränta

    Är du trött på storbankernas minimala sparräntor? Du kanske inte får någon ränta alls? Flytta ditt sparkapital till oss.

  • Hur vill du finansiera din bil?

    Lån eller leasing – vad passar dig bäst? Allt beror på dina förutsättningar, men en sak är säker: vi har en lösning för dig.

Marianne Moberg är bilbranschens mäktigaste inom digitalisering

Volvofinans Bank har flera medarbetare på listan över Sveriges 100 mäktigaste kvinnor inom bilbranschen. Allra mäktigast inom kategorin digitalisering är vår IT-direktör Marianne Moberg.

Läs mer