Leasing ger ett enklare liv med bil

Att leasa bil är att köpa sig bekvämlighet. Du får en vardag med få bilutgifter att hålla reda på och en bilekonomi där det mesta ingår. Du slipper lägga upp en kontantinsats och behöver heller inte oroa dig för bilens eventuella värdeminskning över åren. När leaseperioden sedan är över är du helt fri att fundera över nya transportalternativ. Enklare kan det knappast bli.

Välj bilmärke och se dina finansieringsalternativ

Lär om leasing

Privatleasing är ett bekvämt sätt att ha bil men som alltid när man knyter ett avtal gäller det att ha koll på vilka förutsättningar som gäller innan man skriver på. Här kan du läsa mer om hur privatleasing funkar och vilka val som är viktiga att tänka igenom.

Vill du köra mycket?

Om du vet med dig att du kommer att använda din bil mycket så kan det vara fördelaktigare att ta ett lån och köpa bilen. Läs mer om billån här.

Bil via jobbet?

Tillhör du dem som har möjlighet att få tillgång till bil via jobbet? Som förmånsbil eller personalbil? Läs mer om dina möjligheter hos carpaymove.se.

VFB Stories

Vill du veta mer om bilfinansinering?

  • Hur fungerar privatleasing?

    Många är vana vid att man lånar pengar för att köpa sin bil, antingen via ett bil- eller banklån. Men idag så är intresset för privatleasing stort och det har också skrivits mycket om det i media. Hur fungerar det när du leasar bilen och vad ska du tänka på?

  • En samlad bilekonomi gör skillnad för plånboken

    Genom att ha samlat billån, billeasing och försäkring tillsammans med sparkonto och Volvokortet på ett och samma ställe har Tomas fått en smidigare bilekonomi.

  • 3 smarta tips som sparar tid och förenklar din bilekonomi

    Upptäck våra smarta tjänster som gör ditt liv med bilen och ekonomin lite enklare.