Volvo Busslånmed trygghetsförsäkring

Ska du köpa en buss, ska du självklart välja Volvo Busslån. Varför krångla till det? Eftersom det är en Volvo du lånar till så är bussen den enda säkerhet vi normalt kräver - och du får gärna använda ett inbyte som kontantinsats. När du väljer Volvo Busslån får du även en unik trygghetsförsäkring som skyddar rörelsen vid eventuella olycksfall. 
Din Volvohandlare är din självklara kontakt som hjälper dig med en finansiering som är anpassad till din rörelse.

Enkel och trygg finansiering

Volvo busslån är en säker och flexibel finansieringslösning. Normalt sett används endast bussen som säkerhet, och kontantinsatsen kan vara ett inbyte. Din Volvohandlare är din självklara kontakt som hjälper dig med en finansiering som är anpassad till din rörelse.

Valfri räntetyp – rörlig, fast eller med räntetak

Du kan välja fast ränta och binda din ränta i 2 eller 5 år. Väljer du rörlig ränta har du givetvis en fördel när räntorna sjunker, men en extra trygghet kan vara rörlig ränta med räntetak som du kan teckna på olika löptider mot en marginell kostnad.

Gratis trygghetsförsäkring

Med lånet följer även en unik trygghetsförsäkring som skyddar rörelsen vid eventuella olycksfall. Försäkringen gäller rörelsens fysiska nyckelpersoner vilka är ägare, delägare och VD. Försäkringen gäller dygnet runt, även under fritid. Ersättningens storlek regleras av nyckelpersonens procentuella engagemang i rörelsen.

Fri förtidslösen

Vi tycker att det är viktigt att du har frihet att bestämma över ditt Busslån. Därför kan du som har rörlig ränta när som helst förtidslösa ditt lån utan extra kostnader.Ett lån utan uppläggningsavgift eller aviseringsavgifter Vi har dragit ett streck över alla extra avgifter. Du behöver aldrig betala för vare sig aviseringar eller uppläggningar. Du betalar enbart ränta och amortering (i förekommande fall dröjsmålsränta).