Så fungerar Volvokort/Renaultkort Visa

Med Volvokort/Renaultkort Visa får du samma förmåner som med ditt vanliga Volvokort. Fördelen är att du dessutom kan betala med kortet på över 25 miljoner inköpsställen i hela världen och med 0,5 bonuspoäng per krona i bonus på nästan alla dina inköp. Hur mycket du kan handla för bestäms av krediten på ditt kort, normalt mellan 5.000-50.000 kronor. Ditt köputrymme är alltså lika med den beviljade krediten plus eventuellt insatta pengar.

En avgift för kontantuttag debiteras med 2% av beloppet, dock lägst 40 kronor. Vid köp/uttag i utländsk valuta tillkommer ett valutapåslag på 1,5%.

Alla kan ha Volvokort/Renaultkort Visa

Du behöver inte äga en Volvo eller Renault för att skaffa ett. Volvokort gäller för alla!

Dina köp samlas på ett ställe

Varje månad får du en sammanställning av alla inköp. Om flera i familjen har ett kort redovisas köpen separat för varje kort. På månadens kontoutdrag ser du också hur mycket du satt in eller tagit ut via bankomat eller uttagsautomater både i Sverige och i utlandet.

Du skaffar enkelt något av våra kort genom att fylla i en ansökan, antingen direkt här på hemsidan eller manuellt hos en av våra auktoriserade handlare.

Välkommen med din ansökan om Volvokort Visa!

Välkommen med din ansökan om Renaultkort Visa!