LisebergKom som du är - bo som du vill!

Bo på centralt belägna och fyrstjärniga Hotell Liseberg Heden, naturskönt i Lisebergsbyn nära Liseberg och centrum eller på havsnära Lisebergs camping Askim Strand endast 20 minuters bilresa från Göteborgs centrum. Volvokortet ger dig 10 % rabatt på ordinarie priser i mån av plats under 2018 och kan inte kombineras med andra erbjudanden.  

Boka in sommaren roligaste dag på Liseberg!
Nordens största nöjespark erbjuder ett 40-tal åkattraktioner, blomsterprakt, spel, dans, musik och god mat. Upplev allt från tuffa åk i Helix och Loke till mysiga karuseller för de små i Kaninlandet och Barnens Paradis. Och förstås nya upplevelseattraktionen Klubbland – i huvudet på Håkan Hellström!

Hotell Liseberg Heden

Hotell Liseberg Heden har bästa tänkbara läge i Göteborg mitt emellan Lisebergs Nöjespark, Avenyn, Svenska Mässan och Ullevi! Det fyrstjärniga hotellet är byggt kring tre vackra innergårdar och ligger som en grönskande oas mitt i stan. Här finns trivsamma rum, mysig bistro med bar och parkering utanför dörren. I samtliga priser ingår frukostbuffé, trådlöst internet (Wi-Fi) och fri tillgång till Wellness med gym och bastu.

10% rabatt på ordinarie pris när du bokar online *)
Gäller alla dagar fram till den 31 december 2018 med reservation för slutförsäljning.

Boka Hotell Liseberg Heden
Boka på webben via den här länken. Volvokortet uppvisas vid ankomst för att rabatten ska erhållas. Lisebergs boendeerbjudande till Volvokortskunder gäller i mån av plats. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

*) Hotell Liseberg Heden tillämpar flexibel prissättning, vilket innebär att rumspriserna kan variera från dag till dag.


Lisebergsbyn

I ett naturskönt område nära Liseberg och Göteborgs centrum ligger Lisebergsbyn. En toppmodern året-runt öppen boendeanläggning med 54 stugor och rum fördelat på 390 bäddar samt ca 200 campingplatser. Med personlig service, frukostbuffé, gratis trådlöst internet, Lisebusbyns lekplats för barnen och konferensmöjligheter är Lisebergsbyn en boendeanläggning som passar de flesta, bara 8 minuter med spårvagn från Liseberg.

Lisebergs camping Askim Strand

På Lisebergs camping Askim Strand kan du bo i husvagn, husbil, tält eller i våra vandrarhemsrum med eget kök, granne med havet. På en kvart kommer du in till stan med bilen; på ytterligare fem minuter är du vid Lisebergsparkens entré! Förutom barnens favoriter nybyggd äventyrsgolfbana, lekplats och aktivitetsrum finns här toppenfina servicehus, gratis trådlöst internet (vid receptionen), bastu, tvättstuga och servicebutik. På gångavstånd finner du Askimsbadet - en av Göteborgs mest populära familjebadplatser med härlig långgrund sandstrand.

10% rabatt på ordinarie pris när du bokar online
Gäller alla dagar fram till den 31 december 2018 med reservation för slutförsäljning.

Boka Lisebergsbyn eller Lisebergs camping
Boka ditt specialpris på webben via den här länken. Volvokortet uppvisas vid ankomst för att rabatten ska erhållas. Lisebergs boendeerbjudande till Volvokortskunder gäller i mån av plats. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter.