LisebergKom som du är - bo som du vill!


Bo på centralt belägna Hotell Liseberg Heden, naturskönt i Lisebergsbyn nära Liseberg och centrum eller på havsnära Lisebergs camping Askim Strand endast 20 minuters bilresa från Göteborgs centrum. Volvokortet ger dig 10 % rabatt på ordinarie priser i mån av plats under 2018 och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Boka in sommaren roligaste dag på Liseberg!

På Liseberg är mycket på låtsas men upplevelserna är på riktigt. Besöket varar i några timmar men skapar minnen att plocka fram när du vill. I nöjesparken väntar ett 40-tal åkattraktioner, blomsterprakt, spel, dans, musik och god mat för hela familjen. I Kaninlandet och Barnens Paradis kan alla små busfrön ge sig ut på äventyr bland vindlande rutschkanor, mjuka kaninkramar och karuseller som kittlar alldeles lagom i små magar. För de lite större väntar allt från årets mäktigaste åknyhet Valkyria och andra tuffingar som Loke, Helix och Mechanica till klassiker som Lisebergbanan, FlumeRide och Balder.

Hotell Liseberg Heden

Hotell Liseberg Heden har bästa tänkbara läge i Göteborg mitt emellan Lisebergs Nöjespark, Avenyn, Svenska Mässan och Ullevi! Det personliga hotellet är byggt kring tre vackra innergårdar och ligger som en grönskande oas mitt i stan. Här finns trivsamma rum, mysig restaurang och parkering utanför dörren. I samtliga priser ingår frukostbuffé och fri tillgång till Wellness med gym och bastu.

10% rabatt på ordinarie pris när du bokar online *)
Gäller alla dagar fram till den 31 december 2018 med reservation för slutförsäljning.

Boka Hotell Liseberg Heden
Boka på webben via den här länken. Använd kampanjkod VOLVO vid bokning på webben. Volvokortet/Renaultkortet uppvisas vid ankomst för att rabatten ska erhållas. Lisebergs boendeerbjudande till Volvokort/Renaultkortskunder gäller i mån av plats. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

*) Hotell Liseberg Heden tillämpar flexibel prissättning, vilket innebär att rumspriserna kan variera från dag till dag.

Lisebergsbyn

I ett naturskönt område nära Liseberg och Göteborgs centrum ligger Lisebergsbyn. En toppmodern året-runt öppen boendeanläggning med 54 stugor och rum fördelat på 390 bäddar samt ca 200 campingplatser. Med personlig service, frukostbuffé, gratis Wi-Fi, Lisebusbyns lekplats för barnen och konferensmöjligheter är Lisebergsbyn en boendeanläggning som passar de flesta, bara 8 minuter med spårvagn från Liseberg.

Lisebergs camping Askim Strand

På Lisebergs camping Askim Strand kan du bo i husvagn, husbil, tält eller i våra vandrarhemsrum med eget kök, granne med havet. På en kvart kommer du in till stan med bilen; på ytterligare fem minuter är du vid Lisebergsparkens entré! Förutom barnens favoriter äventyrsgolfbana, lekplats och aktivitetsrum finns här toppenfina servicehus, gratis Wi-Fi (vid receptionen), bastu, tvättstuga och servicebutik. På gångavstånd finner du Askimsbadet - en av Göteborgs mest populära familjebadplatser med härlig långgrund sandstrand.

10% rabatt på ordinarie pris när du bokar online
Gäller alla dagar fram till den 31 december 2018 med reservation för slutförsäljning.

Boka Lisebergsbyn eller Lisebergs camping
Boka ditt specialpris på webben via den här länken. Använd kampanjkod VOLVO vid bokning på webben. Volvokortet/Renaultkortet uppvisas vid ankomst för att rabatten ska erhållas. Lisebergs boendeerbjudande till Volvokort/Renaultkortskunder gäller i mån av plats. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter.