FINANSIERING FÖR ETT FÖRMÅNLIGT BILINNEHAV

Att köpa bil är en stor investering och du vill förstås känna dig säker på ditt beslut, både när det gäller val av bilmodell och hur du ska finansiera den. Med Volvofinans Banks hjälp får du en trygg finansiering med förmånliga villkor och flexibla upplägg. Bilfinansiering är en central del i vårt totala erbjudande och har varit det sedan vi startade 1959. I nära samarbete med Volvo- och Renaulthandeln har vi uppfyllt hundratusentals bildrömmar genom åren.

Vi finansierar alla märken

Som du säkert redan har uppmärksammat är vårt namn starkt förknippat med Volvo och det stämmer att vi har ett väldigt nära släktskap med Volvo, med flera väldigt förmånliga finansieringslösningar för alla som väljer en bil från Sveriges största biltillverkare. I praktiken finansierar vi dock alla bilmärken. Dels erbjuder vi unika finansieringsalternativ för Renault och Dacia och dels en generell finansiering med konkurrenskraftiga villkor för alla övriga märken.

Vi vill ge dig möjlighet att köpa den bil du vill ha, ny eller begagnad, med en finansieringslösning anpassad efter dina förutsättningar. I listan till vänster kan du välja den finansiering som är mest intressant för att uppfylla din bildröm.

{{profiles[currentProfile].name | uppercase}}

RESULTAT

{{profiles[currentProfile].extraInfo}}