Tanka och Tvättamed rabatt

Hitta din närmaste station

Tanka billigare på Tanka

Du som har ett Volvokort eller Renaultkort tankar billigt på flera platser runt om i hela landet. Du får 10 öre rabatt per liter på 160 Tankastationer och 350 bemannade OKQ8-stationer.

Tvätta billigare på Tvätta

I våra skonsamma tvättanläggningar blir din bil skinande ren på några minuter samtidigt som du kan känna dig trygg med att biltvätten är miljöanpassad med t.ex. hög reningsgrad och återvinning av vatten. Med ett Volvokort eller Renaultkort får du alltid 20% rabatt på alla tvättprogram och inte nog med det, du får dessutom bonus på allt. Du hittar Tvätta på ett flertal orter i Sverige.

Lös in din bonus mot drivmedel eller tvätt

I CarPay får du lättåtkomlig tillgång till dina intjänade bonuscheckar och kan dessutom lösa in dem mot drivmedel på Tanka eller biltvätt på Tvätta. En funktion som endast erbjuds i appen. Läs mer om appen och dess fördelar

Fordonsgas

Med ett Volvokort eller Renaultkort har du tillgång till det bästa stationsnätet när det gäller fordonsgas, på nästan alla gasstationer i Sverige kan du betala med ditt Volvo- eller Renaultkort. Våra samarbetspartners Eon och Fordonsgas Väst bygger ständigt ut nätet.

Tanka och OKQ8 tillhandahåller också fordonsgas på många stationer.

Här hittar du gasstationer!