Säkerhet i vårainternet- och mobiltjänster

Säkerheten kring våra produkter och tjänster och ditt skydd i kontakten med oss är av högsta vikt. Vi utvecklar ständigt våra säkerhetslösningar och gör regelbundet omfattande tester av våra system. Här nedan kan du läsa mer om säkerheten.

Brandväggar förhindrar intrång

Våra brandväggar ser till att trafiken via internet till och från Volvofinans Bank sker på ett godkänt och säkert sätt. Vi kontrollerar trafiken och analyserar alla försök till intrång.

Legitimeringen skyddar dig

Du måste identifiera dig för att komma åt dina engagemang och göra transaktioner hos Volvofinans Bank. På Mina Sidor loggar du in med Mobilt BankID, BankID eller e-legitimation. I appen CarPay loggar du in med Mobilt BankID.

Hur vet jag att min förbindelse till volvofinans.se är säker?

Flera skydd i samverkan säkerställer att din förbindelse till oss är pålitlig och att ingen obehörig kan komma åt den information som skickas mellan oss. Kryptering med hjälp av https används för att ingen ska kunna avlyssna förbindelsen mellan din webbläsare och våra tjänster.

Vi identifierar oss mot din webbläsare och skapar en krypterad förbindelse med ett säkerhetscertifikat för webbplatser. Du kan se certifikatet genom att klicka på säkerhetssymbolen – hänglås eller låsikon, som finns intill webbadressen i adressfältet längst upp på sidan.