Jobba hosVolvofinans Bank

Vi är bilbanken

Volvofinans Bank är Sveriges största bank specialiserad på bilar. Vår vision är att skapa ett bekvämare och tryggare bilinnehav för våra kunder genom att erbjuda flera olika finansieringslösningar och betaltjänster som ger den bästa kundupplevelsen och en enklare vardag.

Lediga jobb

Medarbetare till Regelefterlevnad med DPO-ansvar
Tjänsten innebär att du granskar efterlevnad av såväl den nya dataskyddsförordningen GDPR som övriga regelverk inom den finansiella sektorn. Du ska också agera rådgivare och expert inom organisationen i dessa frågor.
Läs mer och sök tjänsten

RPG-utvecklare
Som systemutvecklare på hos oss jobbar du enligt scrum i det dagliga arbetet som sker i nära samarbete med verksamheten. Vi har höga krav på säkerhet, tillgänglighet och prestanda. I vår systemflora förekommer många olika varianter av RPG.
Läs mer och sök tjänsten

Handläggare till Kund och Säljservice
Är du intresserad av service och sälj? Då kan det vara dig vi söker till tjänsten Handläggare Kund och Säljservice. Som handläggare hos oss ingår du i en grupp som besvarar inkommande telefonsamtal samt mejl från kunder och samarbetspartners. Stort fokus läggs på merförsäljning av bankens produkter.
Läs mer och sök tjänsten

Business Intelligence-utvecklare
Hos oss blir du en del av en modern arbetsplats med stort engagemang, driv och öppenhet där du kommer ingå i ett team på 10 systemutvecklare med hög kompetens inom Microsofts BI-verktyg.
Läs mer och sök tjänsten 

Spontanansökan
Du kan när som helst skicka en spontanansökan till oss. Beskriv vem du är, vad du har för erfarenhet och med vad du vill arbeta. Skicka din ansökan tillsammans med cv och personligt brev till ledigajobb@volvofinans.se.