Press och nyheter

Tillbaka till söksidan

Volvofinans Bank laddar Sälen – så att du kan åka lite läääängre med CarPay

Nu knyter Volvofinans Bank ihop sin långa närvaro i Sälen med CarPays unika erbjudande för elbilsladdning: Dubbel bonus till CarPaykunderna (hos utvalda aktörer) kompletteras med en förstärkning av laddinfrastrukturen på plats i Sälen. Under sportlovsveckorna etableras en mobil laddstation – CarPay Popup – med två laddplatser på Sälfjällstorget för att underlätta för alla som kör elbil.

Antalet elbilar ökar kraftigt i Sverige och det medför flaskhalsar för laddning i samband med perioder med stora rörelser i Sverige, exempelvis sportloven. Genom att etablera CarPay Popup vill Volvofinans Bank och CarPay förenkla grön mobilitet och en trevlig vistelse i Sälen.

CarPay Popup är en mobil laddstation som baseras på en lösning från Svensk Fordonsladdning. En kraftfull laddare erbjuder två laddplatser för elbilar med CCS-uttag. Laddningen är öppen för alla bilägare och gratis för CarPaykunder.

”Vi är glada och stolta att kunna erbjuda grön el gratis till alla våra kunder. CarPay Popup är del av Sälens totala laddningsutbud och vissa utmaningar kring infrastruktur och logistik gör att vi inte kan erbjuda fler laddplatser än två i nuvarande satsning. Men detta är bara början på vår resa mot grön mobilitet.” säger Catharina Höweler, Head of Payments and Customer Service CarPay.

”Volvofinans Bank driver en ambitiös utveckling för att tillhandahålla sömlösa betalningar och finansiering för transport av personer och gods. Vi vill bidra till grön mobilitet genom att motivera och hjälpa våra kunder att välja det hållbara alternativet. Och genom att erbjuda bonus på laddning via CarPay samt CarPay Popup – en mobil laddstation i Sälen – förstärker vi utbudet av gröna produkter från banken. ” fortsätter Catharina Höweler.

Mer information om CarPay Popup:

  • Två laddplatser på Sälfjällstorget
  • Laddarna är tillgängliga 24 timmar om dygnet under vecka 7-10
  • Laddningen är gratis för alla som ansökt om CarPay och laddat ner appen
  • Elen är 100% grön och levereras av Dalakraft
  • Alla bilar är välkomna
  • Effekt 100 kW
  • Endast CCS-uttag

Volvofinans Bank laddar Sälen (pdf)

För mer information, se www.carpay.se/salen eller kontakta Frida Eliasson, CMO CarPay, frida.eliasson@volvofinans.se, 073-093 90 05.