Press och nyheter

Tillbaka till söksidan

Välkommen till vår nylanserade webbsida

Vi är stolta över att äntligen kunna presentera nya Volvofinans Bank. Förutom en ny, fräsch design och enklare navigering kan vi presentera nyheter som att filtrera på våra olika produkter för att se vad som passar dig och dina bildrömmar bäst samt vår satsning på stories.

– Det känns nästan lite overkligt, men helt fantastiskt. Och kanske till och med lite läskigt. Det är många känslor på samma gång. Men det hårda arbetet har verkligen lönat sig och jag är stolt över att sajten äntligen gått live, berättar Louise Hellström, Digital Experience Manager inom Volvofinans Bank.

Hon har jobbat med projektet under ett par år och kan äntligen se slutresultatet. Sajten har fått en helt ny profil och design samtidigt som allt som har med Volvkortet att göra har flyttat till carpay.se som lanserades i slutet av förra året. En ytterligare nyhet är att både bilfinansiering och lastbilsfinansiering samlas under ett och samma företagstak. Volvofinans Banks affärsområde Fleet flyttar till en egen plattform, med samma moderna utseende.

– En stor nyhet är också vårt helt nya koncept med stories för att utbilda och inspirera våra kunder och andra som är intresserade av bilekonomi, så vi hoppas verkligen att besökare ska uppskatta alla våra nyheter, avslutar Louise.