Press och nyheter

Tillbaka till söksidan

Nu lanserar Volvofinans Bank snabb och smidig betalning med Samsung Pay

Nu kan alla Volvofinans Banks kunder med Volvokort eller Renaultkort ansluta till Samsung Pay. Allt som krävs är en kompatibel Samsungenhet och appen CarPay. Samsung Pay är en digital plånbok för snabba, enkla och säkra betalningar direkt med mobilen. I kombination med CarPay är den mobila betaltjänsten ett naturligt steg i Volvofinans Banks fortsatta utveckling att vara mobilitetsbanken.

– Enkla och säkra mobila betalningar efterfrågas av våra kunder och vi utvecklar ständigt smarta lösningar för mobilen. Till exempel har vi nyligen lanserat en funktion att betala tankningen på Tankastationer direkt i CarPay. Samsung Pay är ett naturligt steg i att erbjuda våra kunder en smart mobil betalupplevelse och vi är väldigt glada över att ha betaltjänsten på plats, säger Erik Magnarsson, Produktägare Payments på Volvofinans Bank.

Enkelt och säkert med en digital plånbok

Kunder med en kompatibel Samsungenhet ansluter enkelt sitt kort i Samsung Pay direkt i appen CarPay. Att betala med mobilen är ett säkert och snabbare alternativ till vanliga kortbetalningar. Bankuppgifter hålls säkra och skyddade genom verifiering med fingeravtryck, iris eller kod, tokenisering och Samsung Knox, samtidigt som säkerhetslagren döljer känsliga kortuppgifter.

Mobil betalning i CarPay sedan två år

Många av Volvofinans Banks kunder är vana att använda mobilen som en digital plånbok. I kombination med de helt avgiftsfria korten erbjuds tjänsten CarPay som samlar och ger överblick på kundens bilekonomi. Sedan två år går det att betala service och verkstadsbesök i appen med ett enkelt knapptryck, och nu även tankningen på Tanka.

För ytterligare information:

Erik Magnarsson, Produktägare Payments, Volvofinans Bank, 031-83 88 57
www.carpay.se/samsung-pay