Press och nyheter

Tillbaka till söksidan

Idag lanseras Apple Pay till Volvofinans Banks kunder

Volvofinans Banks kunder med Visakopplade kort kan från och med idag enkelt ansluta till Apple Pay, en smidig tjänst för att göra snabba och säkra mobila betalningar.

Mobila betalningstjänster är en viktig hörnsten för Volvofinans Bank och med lanseringen av Apple Pay tar banken ytterligare ett kliv mot visionen att bli The Mobility Bank. Nu kan Volvofinans Banks kunder med Appleenheter göra snabba köp i butiker, appar och online.

Säkerhet och integritet är kärnvärden för Apple Pay. När kunden använder Apple Pay lagras aldrig kortuppgifterna på enheten eller på Apples servrar. Istället skapas ett unikt kortnummer för enheten som används. Det innebär att uppgifter aldrig delas med den som kunden handlar av, utan varje transaktion krypteras och får en unik säkerhetskod som bara används en gång.

Apple Pay är en efterfrågad tjänst från Volvofinans Banks kunder och är enkel att ansluta i appen CarPay samtidigt som kunden samlar bonus precis som vanligt med sitt Visakopplade kort. I butiker fungerar tjänsten med iPhone SE, iPhone 6 och nyare modeller samt Apple Watch. Det går även att handla med Apple Pay online och i appar där tjänsten finns tillgänglig. Kunden godkänner enkelt sitt köp med Touch ID, Face ID eller med ett dubbelklick på sidan av Apple Watch.

Lär mer om Apple Pay

För mer information kontakta
Erik Magnarsson, ansvarig för Payments, Volvofinans Bank
+46 703 42 25 49, erik.magnarsson@volvofinans.se