.NET Utvecklare

Om tjänsten

Göteborg Ansök senast: 30 september 2023 Publicerades: 24 augusti 2023

Vi har visionen om att möjliggöra mobilitet på ett hållbart, flexibelt och ansvarsfullt sätt där vår roll är att skapa innovativa bank- och betaltjänster för morgondagens gröna stad. För oss handlar det om att leverera smarta lösningar där vi skapar ett tydligt mervärde för våra kunder och partners. Vi ser det som naturligt att vara ledande i vår nisch där vi kombinerar våra tjänster på unika och kreativa sätt som också kan skalas till fler märken och partners. Vi genomgår därför en transformation - vi bygger den nya mobilitetsbanken i den gröna staden.

Vill du vara med att påverka och bygga en ny produkt på Volvofinans bank? Då är detta ett perfekt tillfälle för dig, just nu söker vi .NET utvecklare till ett nytt team.

Då systemutvecklare hos Volvofinans är en bred roll är det viktigt att du har erfarenhet och tycker att det är roligt och intressant att arbeta med alla utvecklingsfaser. Lösningarna utformas i nära samarbete med verksamheten med utgångspunkt från deras och våra kunders behov.

 Vi tror att du:

  • Är en senior .Net utvecklare
  • Har stor erfarenhet av Azure och/eller AWS samt Docker/Kubernetes
  • Har ett genuint intresse av systemutveckling
  • Jobbat inom bank eller finanssektorn

 Vi ser gärna att du har intresse av:

  • Säkerhet och du har erfarenhet av CIS ramverket och kanske är security champion

 Du kommer:

  • Vara med och påverka; vardagen, lösningar och verktyg
  • Designa, bygga, drifta och äga
  • Växa och få andra att växa
  • Lyckas och misslyckas, lära på vägen och dela med dig av dina lärdomar
  • Bli en i teamet, där teamwork är en självklarhet

Vi erbjuder dig

Vi jobbar ständigt för att utveckla och förbättra livet för våra kunder, partners och anställda. Vi gör det på vår värdegrund Great - som står för ledorden glädje, resultat, engagemang, ansvar och tillsammans där vi nu också adderar Passion och Innovation som två viktiga element i vår kulturplattform framåt. Du blir en nyckelspelare på vår resa framåt och vi erbjuder dig en arbetsplats full av utvecklingsmöjligheter, skön stämning och ett väldigt spännande nuläge att bygga på. Vi sitter centralt beläget i nyrenoverade lokaler på Bohusgatan i Göteborg samtidigt som vi utvecklar vårt nya ”way of working” där en mix av arbetsplatser inklusive hemmakontoret är en naturlig utveckling för oss. Vi tror på att nyttja möjligheterna inom digitaliseringen och hybridkontoret för att skapa en kreativ, utvecklande och inte minst hållbar arbetsmiljö för dig att utvecklas och trivas i.

Vi väntar på din respons

Tycker du att det verkar vara en roll för dig? Då är du välkommen att skicka din ansökan senast den 30 september 2023, men gärna tidigare då urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta Anders Löfgren, Software Development Manager VFB Tech & Innovation, 0732-619045.

Vi bryr oss om våra anställda och därför är en hälsosam och drogfri arbetsplats viktigt för oss. Drogtest kan förekomma vid nyanställning då vi värnar om att alla våra anställda har ett gott och drogfritt arbetsliv.

Vi har valt de rekryteringskanaler som vi finner nödvändiga för att marknadsföra våra lediga tjänster och vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.