Senior backend-utvecklare med fokus på java

Om tjänsten

Göteborg Ansök senast: 15 oktober 2023 Publicerades: 1 september 2023

Volvofinans Bank växer och vi behöver bli fler. Hos oss kommer du vara med och möjliggöra mobilitet på ett hållbart sätt och bidra till innovativa bank- och betaltjänster. Vi satsar stort på ny teknik, digitala lösningar och att utmana det traditionella. Hos oss hittar du kompetenta kollegor inom en mängd olika specialistområden.

Vi har visionen om att möjliggöra mobilitet på ett hållbart, flexibelt och ansvarsfullt sätt där vår roll är att skapa innovativa bank- och betaltjänster för morgondagens gröna stad. För oss handlar det om att leverera smarta lösningar där vi skapar ett tydligt mervärde för våra kunder och partners. Vi ser det som naturligt att vara ledande i vår nisch där vi kombinerar våra tjänster på unika och kreativa sätt som också kan skalas till fler märken och partners. Vi genomgår därför en transformation - vi bygger den nya mobilitetsbanken i den gröna staden.

Vi behöver nu förstärka våra fantastiska team inom domänen CarPay med ytterligare en erfaren backend-utvecklare.

Om rollen:

Vi tror att du är en senior backend-utvecklare inom java som har ett genuint intresse för området. Du är en förebild och tar gärna en drivande/ledande roll i en grupp. Du har erfarenhet av molnmiljö i AWS.

Följande stämmer in på dig:

 • Mycket god förståelse för programmeringsspråk, ramverk och teknikerna nedan
  • JAVA
  • Spring
  • REST
  • Kafka
 • AWS Certified Developer – Associate
 • Erfarenhet av Agil utvecklingsmetodik
 • Erfarenhet av DevOps
 • Har relevant akademisk utbildning

Meriterande:

 • Erfarenhet av DevSecOps

Vi erbjuder dig:

Vi jobbar ständigt för att utveckla och förbättra livet för våra kunder, partners och anställda. Vi gör det på vår värdegrund Great - som står för ledorden glädje, resultat, engagemang, ansvar och tillsammans. Vi sitter centralt beläget i nyrenoverade lokaler på Bohusgatan i Göteborg samtidigt som vi utvecklar vårt nya ”way of working” där en mix av arbetsplatser inklusive hemmakontoret är en naturlig utveckling för oss. Vi tror på att nyttja möjligheterna inom digitaliseringen och hybridkontoret för att skapa en kreativ, utvecklande och inte minst hållbar arbetsmiljö för dig att trivas och utvecklas i.

Vi väntar på din respons:

Tycker du att det verkar vara en roll för dig? Då är du välkommen att skicka din ansökan senast den 15 oktober 2023, men gärna tidigare då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Annika Österlund, VFB Tech & Innovation, 0730-825087.

Vi bryr oss om våra anställda och därför är en hälsosam och drogfri arbetsplats viktigt för oss. Drogtest kan förekomma vid nyanställning då vi värnar om att alla våra anställda har ett gott och drogfritt arbetsliv.

Vi har valt de rekryteringskanaler som vi finner nödvändiga för att marknadsföra våra lediga tjänster och vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.