Scrum Master Payment

Om tjänsten

Göteborg Ansök senast: 30 september 2023 Publicerades: 30 augusti 2023

Vi har visionen om att möjliggöra mobilitet på ett hållbart, flexibelt och ansvarsfullt sätt där vår roll är att skapa innovativa bank- och betaltjänster för morgondagens gröna stad. För oss handlar det om att leverera smarta lösningar där vi skapar ett tydligt mervärde för våra kunder och partners. Vi ser det som naturligt att vara ledande i vår nisch där vi kombinerar våra tjänster på unika och kreativa sätt som också kan skalas till fler märken och partners. Vi genomgår därför en transformation - vi bygger den nya mobilitetsbanken i den gröna staden.

Är du intresserad av att driva och utveckla team inom framtidens fintech för den nya mobilitetsbanken i den gröna staden? Då är Scrum Master på Volvofinans Bank något för dig! Här kommer du jobba i en kreativ miljö i centrala Göteborg inom vår Payments domän där du är Scrum Master för 2 team med idag 8 medlemmar. 

Som Scrum Master kommer du:

- Säkerställa en ändamålsenlig Scrum process
- Facilitera Scrum möten
- Identifiera och ta bort hinder
- Ge teamet rätt förutsättningar att leverera på högt uppsatta mål
- Säkerställa transparens av teamets Sprint och Backlogg
- Jobba nära produktägare och teamen
- Supportera teamet testplanering och utförande
- Jobbamed ständiga förbättringar

Meriterande:
- IT
- Bank eller finanssektorn
- Krav
- Test

Vi tror du:
- Har relevant utbildning/arbetslivserfarenhet
- Har erfarenhet inom agila arbetsätt och är gärna certifierad Scrum Master
- Har erfarenhet så som projektledare, systemutvecklare eller testare
- Har ett coachande förhållningssätt tar initiativ mot teamens uppsatta mål
- Är en bra kommunikatör och presentatör
- Är en utpräglad lagspelare och gillar att bygga framgångsrika team

Vi erbjuder dig:
Vi jobbar ständigt för att utveckla och förbättra livet för våra kunder, partners och anställda. Vi gör det på vår värdegrund Great - som står för ledorden glädje, resultat, engagemang, ansvar och tillsammans. Vi erbjuder dig en arbetsplats av utvecklingsmöjligheter, skön stämning och ett väldigt spännande nuläge att bygga på. Vi sitter centralt belägna i nyrenoverade lokaler på Bohusgatan i Göteborg samtidigt som vi utvecklar vårt nya ”way of working” där en mix av arbetsplatsen inklusive hemmakontoret är en naturlig utveckling för oss. Vi tror på att nyttja möjligheterna inom digitaliseringen och hybridkontoret för att skapa en kreativ, utvecklande och hållbar arbetsmiljö för dig att trivas och utvecklas i och inte minst för en bra balans mellan arbete och privatliv.

Vi väntar på din respons:
Tycker du att det verkar vara en roll för dig? Då vill vi att du skickar din ansökan senast den 30 september, men gärna tidigare då urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Löfgren, Software Development Manager VFB Tech & Innovation, 0732–619045.

Vi bryr oss om våra anställda och därför är en hälsosam och drogfri arbetsplats viktigt för oss. Drogtest kan förekomma vid nyanställning då vi värnar om att alla våra anställda har ett gott och drogfritt arbetsliv.

Vi har valt de rekryteringskanaler som vi finner nödvändiga för att marknadsföra våra lediga tjänster och vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och