Vi utvecklar tjänster för framtidens mobilitet

På Volvofinans Bank är vi cirka 400 anställda och konsulter på två centralt belägna kontor i Göteborg och Stockholm. Vårt namn till trots är vi varken ett bilmärke eller en traditionell bank. Med hjälp av snabba fötter och nyfikenhet skapar vi tekniska finansieringslösningar och betalsätt inom mobilitet. Det kan handla om allt från hur man äger, använder och finansierar en bil till digitala tjänster som gör vardagslivet enklare för människor. Genom att arbeta hos oss får du vara med och ställa om samhället från gamla sanningar till nya hållbara ideal.

Daniel, utvecklare

"På Volvofinans finns en mängd specialister. Här finns stora möjligheter att påverka med korta beslutsvägar. Dessutom är här väldigt högt i tak!"

Fintech i framkant

Om du arbetar inom Tech och ser dig själv som en problemlösare kanske Volvofinans Bank är en arbetsplats för dig. Med hjälp av den senaste tekniken och moderna kodspråk får du vara med och utveckla helt nya digitala tjänster och lösningar. Här brinner vi för att våga testa, lära och utmana det traditionella. Vi har bland annat vårt egna arbetssätt, Tech fusion, där vi låter branschens stjärnor, från till exempel Spotify och Klarna, komma in och inspirera oss i specifika projekt.

En GREAT kultur där många stannar

Vi tror verkligen på att hjälpas åt om man ska kunna uppnå något bra. Därför har vi tillsammans format en tillåtande arbetsplats, där vi är schyssta mot varandra och väljer att se saker från den ljusa sidan. Vi kan med stolthet visa upp fina resultat i våra medarbetarundersökningar. Vårt sätt att vara på grundar sig i våra fem värdeord; Glädje, Resultat, Engagemang, Ansvar och Tillsammans. Den här kulturen genomsyrar hela Volvofinans Bank - från tech och kundservice till finans och ledning. Kanske är det därför många stannar länge och väljer att göra karriär inom husets väggar.

NÅGRA AV VÅRA UPPSKATTADE FÖRMÅNER:

möt några av våra 400 medarbetare och konsulter

Ett bra steg i karriären

Volvofinans Bank har över 400 medarbetare och samarbetar med välkända partners så som Volvo, Polestar och VISA. Det ger dig möjligheten att arbeta med starka varumärken och många olika affärsområden. Vill du utvecklas internt finns det gott om möjligheter att testa dina förmågor inom olika avdelningar på Volvofinans Bank.