Så fungerarVolvokort företag

Med Volvokort har du ständig tillgång till aktuell information om dina samlade bilkostnader. Ju fler köp du använder kortet till, desto bättre överblick. Du kan få kontoinformation direkt som inloggad på Våra Sidor eller en gång i månaden på vanligt sätt med din faktura.

Samlingsfaktura för alla bilkostnader

Finansieringen via Volvofinans Bank, försäkring via Volvia eller Renault Försäkring, parkering, service, tvätt mm allt kan samlas på ett ställe - Volvokortsfakturan.

Gratis kostnadsuppföljning som inloggad på Våra Sidor

Som företagskund får du tillgång till ett enkelt men effektivt uppföljningssystem som vi kallar Våra Sidor. När du loggar in får du en enkel överblick och möjlighet att titta på transaktioner för enskilda kort, titta på gamla fakturor mm. Perfekt även när du skall göra bokslut.

Förenkla ytterligare med Volvokort Visa

Volvokort Visa ger möjlighet att ersätta alla andra kort och därmed få samtliga företagets kortköp inklusive bilkostnaderna på samma faktura. För den anställde är givetvis ett Volvokort Visa också en fördel, eftersom det blir mycket enklare med ett kort till allt. Och bara en kod att komma ihåg. Visa är ett av världens mest accepterade betalsystem, vilket gör ditt Volvokort Visa gångbart över hela världen.

Fördelar med Volvokort Visa

  • Endast 150 kronor per år och kort

  • Emergency cash vid förlust av kortet

  • Chip för maximal säkerhet

  • 45 dagars genomsnittlig kostnadsfri löpande kredit

  • Alla kostnader för resandet samlade på en faktura

  • Välj din egen kod

En avgift för kontantuttag debiteras med 2% av beloppet, dock lägst 40 kronor. Vid köp/uttag i utländsk valuta tillkommer ett valutapåslag på 1,5%.