Renault FöretagsförsäkringFör er som kör Renault

Renault Försäkring försäkrar bara Renault. Inga andra märken. Det innebär att de är experter på Renault och lägger all tid på att göra bilägandet så tryggt, enkelt och bekvämt som möjligt för kunderna. Som enda bolag garanterar de reparation med Renault Originaldelar, så att bilen fortsätter vara lika dynamisk och säker som den dag den lämnade fabriken. De har dessutom eliminerat allt krångel kring skadehanteringen. Råkar er bil eller lastbil ut för en skada, behöver ni bara kontakta närmaste Renaultverkstad, så bokar de tid för reparation och hjälper till med allt pappersarbete.

Renault Försäkring erbjuder sina kunder allt från grundförsäkring till skräddarsydda försäkringspaket. Allt för att ge kunderna maximal trygghet.

Fördelar med
Renault Försäkring företag:

  • Rabatt på försäkringen om ni har Renault Billeasing/ Transportbilsleasing/ Transportbilslån.
  • Månadsbetala försäkringen utan extra kostnad via Volvokort.
  • 0 kr i självrisk vid reparation av stenskott (hos en av Renault Försäkring auktoriserad Renaultverkstad).
  • En av marknadens bästa maskinskadeförsäkringar, som även ersätter skador på bilens elektronik, säkerhetsbälten och huvudbromscylinder. Dessutom täcker den följdskador som uppstått på grund av maskinskada.

Läs mer om bilförsäkring hos Renault Försäkring på deras hemsida eller kontakta dem på telefon 031-7250810 eller via e-post för mer information.