Renault Business Relax Bekymmersfritt bilinnehav

Med Renault Business Relax blir det lättare att både skaffa och ha företags­bilar. Tillsammans med Renault har vi tagit fram ett av marknadens bästa tjänstebilserbjudanden, där allt ingår i månadskostnaden; finansiering, försäkring, service & reparationsavtal och Volvokort. Produkten passar bra för små och medelstora företag som önskar ett bekvämt och flexibelt upplägg.

Med Renault BUSINESS RELAX får ni:

  • Finansiering med Renault Billeasing
  • 20% rabatt på försäkringspremien hos Renault Försäkring
  • Renault Care Pro service & reparationsavtal
  • Fri lånebil vid bokad service (måste förbokas)
  • Välj mellan fast eller rörlig månadskostnad (baserad på Stibor ränta 90 dagar)
  • Volvokort med 25 öre/l i extra drivmedelsrabatt under 3 månader

Givetvis slipper ni både uppläggningsavgift och aviavgifter när ni väljer Renault Business Relax. Det enda ni behöver göra är att välja bilmodell. Renault har en hel del att välja mellan. Renault Business Relax tecknas med en avtalstid om minst 3 år, vilket också är förmånernas giltighetstid.

Service och reparationer
I Business Relax ingår vårt serviceavtal Care Pro som inkluderar fri service och reparationer. Med Care Pro får ert företag full kontroll på kostnaderna för service, underhåll och reparationer av bilarna, samtidigt som restvärdet på bilarna säkras så att de kan bibehållas i toppskick. Med Renault Care Pro får ni ett riktigt service- och reparationsavtal, till ett förmånligt månadspris. Det är ett nationellt avtal som gäller hos samtliga auktoriserade Renault verkstäder.