Lediga tjänsterhos Volvofinans Bank

Vi är bilbanken

Volvofinans Bank är Sveriges största bank specialiserad på bilar. Vår vision är att skapa ett bekvämare och tryggare bilinnehav för våra kunder genom att erbjuda flera olika finansieringslösningar och betaltjänster som ger den bästa kundupplevelsen och en enklare vardag.

Lediga jobb

Handläggare till Kund och Säljservice
Är du intresserad av service och sälj? Då kan det vara dig vi söker till tjänsten Handläggare Kund och Säljservice. Som handläggare hos oss ingår du i en grupp som besvarar inkommande telefonsamtal samt mejl från kunder och samarbetspartners. Stort fokus läggs på merförsäljning av bankens produkter.
Läs mer och sök tjänsten

Specialist med fordonsteknisk kompetens
Vårt affärsområde Svensk Vagnparksfinans söker en specialist med fordonsteknisk kompetens som kommer ingå i transaktionsgruppen. Vårt uppdrag innebär att vi hanterar all administration gällande våra kunders fordon där du som specialist kommer att spela en viktig roll.
Läs mer och sök tjänsten

Business Intelligence-utvecklare
Hos oss blir du en del av en modern arbetsplats med stort engagemang, driv och öppenhet där du kommer ingå i ett team på 10 systemutvecklare med hög kompetens inom Microsofts BI-verktyg.
Läs mer och sök tjänsten 

Spontanansökan
Du kan när som helst skicka en spontanansökan till oss. Beskriv vem du är, vad du har för erfarenhet och med vad du vill arbeta. Skicka din ansökan tillsammans med cv och personligt brev till ledigajobb@volvofinans.se.